indir download

7 Şubat 2014 Cuma

iPhone ve iPad için Facebook Haberler Uygulaması

Facebook Paper, Facebook'un kullanıcıların sunduğu yeni ve resmi haber uygulamasıdır. Facebook üzerinde farklı bir sosyal medya deneyimi yaşamanızı sağlayan uygulama için sade ve şık tasarımüzerine yoğunlaşılarak kullanıcıların Facebook üzerindeki son güncelleme ve paylaşımlardan konforlu bir şekilde haberdar olması sağlanmış.

Uygulamayı ilk açtığınızda, uygulamanın sahip olduğu tasarımın sadeliğine ve şıklığına şaşırabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak Facebook haberleri arasında gezinti yapabilir ve hiç bir zaman herhangi bir şeyi kaçırmazsınız.
Uygulamanın en dikkat çeken ve en belirgin özelliklerinden biri ise sahip olduğu düzenlenebilir arayüz. Kullanıcılar arayüz üzerinde gözükecek tema ve ilgilendikleri alanları seçmekte tamamen özgür bırakılmış. Bu nedenle, kendi ilgilendiğiniz konuları seçerek bu konular hakkındaki en son haberlere Facebook üzerinden ulaşabileceksiniz. Uygulamanın arayüzünde gözükecek olan bir çok yararlı konu seçerek, ilgi duyduğunuz alanlardaki olaylardan anında haberdar olabilirsiniz.